KARRIER TANÁCSADÁS

Találd meg a saját területed és légy sikeres abban, ami igazán Te vagy!

Úgy érzed, nem vagy a helyeden?

Karrier tanácsadóként azt látom, hogy sokan küzdenek azzal, hogy

de egyedül nem tudják vagy nem merik megtenni az első lépéseket.

Mi történik a tanácsadáson?

Az első alkalommal felmérem az érdeklődési területeidet, a motivációdat, az erősségeidet és a lehetőségeidet és megvizsgáljuk, milyen helyzetben vagy a munkát illetően, van-e valamilyen elakadásod.
Rögzítjük a munkával kapcsolatos elvárásaidat és pontos céljaidatl. Ezek alapján tervet készítünk az általad meghatározott cél elérésére.
A további alkalmakon – a céltól függően – megvizsgáljuk (ha kell, megírjuk, javítjuk, kiegészítjük) az önéletrajzodat, személyreszabott álláskeresési stratégiákat alkotunk és gyakorlunk be, vagy épp gyakorlati tippeket kapsz az állásinterjúkhoz.
A karriertanácsadás folyamat végén tudni fogod, merre indulj el!

Egymást keressünk, ha

Nézd meg, milyen tapasztalatom van karrier tanácsadóként!

Úgy gondolom, ha valaki élvezi a munkáját, akkor abban kiemelkedőt tud alkotni, így az anyagi biztonság is elérhető bármivel is foglalkozzunk.

DSC04864

Tapasztalatom és szemléletem karrier tanácsadóként

16 multinacionális vállalatnál töltött év van mögöttem. Ebből 12-őt vezetőként dolgoztam, elsősorban pénzügyi környezetben.
Vezetőként elsődleges célom az volt, hogy az emberek motivációinak és preferenciáinak megfelelő pozícióba kerüljenek, ahol jól érezhették magukat, ezáltal biztosítva a csapat számára a leghatékonyabb munkát.
Pályám során több mint
– 1500 önéletrajzot néztem át
– 500 állásinterjún vettem részt kiválasztóként
– 50 embernek mondtam igent, a kiválasztás során.
Ez a tapasztalat rengeteg tanulással járt, így ma már biztonsággal készítem fel az álláskeresőket arra, hogy mi várható az interjún, milyen önéletrajzot írjanak és mit tegyenek, ha váltanának, vagy csak jobban szeretnének érvényesülni a területükön.

Az a hitvallásom, hogy mindenki tehetséges és mindenkinek megvannak azon képességei, hogy kiemelkedőt alkosson az élet valamely területén.

Ideális esetben ez megegyezik azzal a területtel, amiben az ember boldognak érzi magát, ahol a munka nem munka, hanem inkább hobbi.

A magánéletedről is szívesen beszélnél?

Kezdjünk neki a személyes és üzleti teljesítményed növelésének és alapozzuk meg a közös munkát egy online vagy személyes ismerkedő beszélgetéssel!

Kérj ajánlatot, vagy foglalj időpontot nálam egy online vagy személyes első beszélgetésre és írd le, hogy pontosan miben segíthetek Neked!

VÁROM A MEGKERESÉSEDET!

GYÜRE CSABA

XX. kerület, 1204 Fészekrakó utca 1/b.

E-mail: info@gyurecsaba.eu

Telefon: +36 30 072 5080