GYÜRE CSABA

vagyok, coach, tréner, vezetőképzési és szervezetfejlesztési szakértő, valamint kontrolling tanácsadó.

Partnereimet egy olyan cégkultúra kialakításához segítem hozzá, ahol a munkatársak elégedettsége katalizátorként hat a vállalkozás eredményire és sikereire.

cégeknek és vezetőknek

magánszemélyeknek és vezetőknek

SZEMLÉLETEM

A VÁLLALKOZÁS EREDMÉNYEI

Szervezetfejlesztési szakértőként segítek fejleszteni a vállalkozásod stratégiai és operatív folyamatainak működését, valamint humán erőforrás fejlesztését.

Számomra egy vállalkozás akkor működik jól, ha optimálisan tudja kihasználni az erőforrásait, és ebbe az ember is beletartozik.

Ahhoz azonban, hogy az erőforrásokat a legteljesebb mértékig ki lehessen használni, elengedhetetlen annak folyamatos fejlesztése és monitorozása.

Másképpen: ha az embert fejlesztjük, akkor a vállalkozást fejlesztjük!

A MUNKAVÁLLALÓK TELJESÍTMÉNYE ÉS ELÉGEDETTSÉGE

Csak a modern vezető látják be, hogy a munkatársak elégedettsége milyen mélyen befolyásolja a teljesítményüket.

Egy 21. századi vállalkozás valódi teljesítményét a szervezőképessége és munkavállalóinak elégedettsége határozza meg. Ha a kollégák jól érzik magukat a cégnél, az nagyobb teljesítmény elérésére sarkallja őket, így a vállalkozás teljesítménye is nő.

A Te vállalkozásod erősségeire építve segítek elérni a munkavállalói elégedettséget és növelni az üzleti teljesítményt.

A VEZETŐK

Vezetőnek lenni ma már egy külön szakma.

Azonban sok vállalkozás nem készíti fel az egyes vezetői szinteket arra, hogy milyen kihívások várják a vezetőket a szakmai problémákon túl.

Vezetőfejlesztési programom által a vezetők megtanulják kialakítani a cégükre és csapatukra szabott, optimális vállalati kultúrát.

Vezetőfejlesztési szakértőként abban segítek, hogy ne főnökök, hanem emberközeli, 21. századi, inspiráló és elismert vezetők dolgozzanak a Te cégednél is.

Coaching és karrier tanácsadás

Coachként és karriertanácsadóként üzleti és magánéleti területen is támogatlak az elakadásaid feloldásában, az előrelépésben és az egyensúly megteremtésében.

A coaching folyamat során abban támogatlak, hogy

A karriertanácsadás során segítek

KONTROLLING

Abban segítek, hogy a Te vállalkozásodban mindenki a saját feladatára koncentrálhasson, hogy a vállalatirányítás ne kihívás, hanem a működést segítő rutin legyen.

A vállalkozások teljesítményét folyamatosan mérni kell, azonban ahhoz, hogy a vállalkozás a megfelelő keretek között működjön, s ez a működés jól nyomon követhető legyen, szükséges a klasszikus mérőszámokat a gyakorlatba is átültetni.
Hogy a vállalatirányítási rendszered képes legyen hatékonyan támogatni a vállalkozásod döntéshozatali folyamatait, a nyereségességet és a fejlődést.

ÍGY DOLOZOM

VEZETEM a folyamatokat

és rajta tartalak az úton, hogy ne téved el, és ne fordulj vissza. Legyen szó személyes, vagy üzleti elakadás feloldásáról, segítőként a teljes folyamat alatt rendelkezésre állok.

SZÁMOKBAN MÉRHETŐ eredményeket érek el

mind az üzleti, mind a magánéleti folyamatok végére. Kristálytiszta, megvalósítható célokkal és átgondolt, kidolgozott stratégiákkal dolgozom.

Nem hiszek a SABLONOKBAN,

még kevésbé az előre legyártott és futószalagon értékesített, konzerv megoldásokban. Kipróbált és bevált módszereim alapján minden ügyfelemmel közösen dolgozzuk ki a számára leginkább hasznos megoldásokat az elakadások feloldására.

A GYAKORLATI,

hosszú távon is használható tudásban és a mindennapokban használható technikákban hiszek. A ráfordított energia mellett ezek adják a fejlődés lehetőségét.

TÖRTÉNETEM

Az én történetem valahol ott kezdődött, ahol másoké általában véget ér a munka világában.
A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán szereztem diplomát, és innentől kezdve 16 éven át dolgoztam pénzügyi, főként kontrolling területen. Közben belső trénerként is tapasztalatot szereztem. A logikus gondolkodás, a szabályok és a pénzügyi szemlélet töltötték ki a mindennapi munkaéletemet.
Azonban, miközben ismert és elismert multinacionális cégeknél kerültem egyre feljebb és feljebb a vállalati hierarchiában, elérve a ranglétra legfelső fokait is, felismertem, hogy egy modern szervezet elsősorban emberekre épít.

Legfőbb vezetői céljaim így az alábbiak lettek:

Hogyan tudtam ezeket elérni?
Mindig és minden körülmények között figyeltem a csapatomra; szem előtt tartottam,
hogy a csapat egyénekből, olykor nagyon is különböző személyiségekből áll;
reagáltam a személyes szükségleteikre, koordináltam a munkavégzésüket és
moderáltam a kommunikációjukat. Az ember állt a középpontban.

Ismertem őket.

Törődtem velük.

Együtt fejlődtünk.

Ma már én tanítok erre másokat, és vállalkozóként is ugyanezekben az értékekben hiszek.

Kezdjünk neki a személyes és üzleti teljesítményed növelésének és alapozzuk meg a közös munkát egy online vagy személyes ismerkedő beszélgetéssel!

Kérj ajánlatot, vagy foglalj időpontot nálam egy online vagy személyes első beszélgetésre és írd le, hogy pontosan miben segíthetek Neked!

VÁROM A MEGKERESÉSDET!

GYÜRE CSABA

XX. kerület, 1204 Fészekrakó utca 1/b.

E-mail: info@gyurecsaba.eu

Telefon: +36 30 072 5080